Online konzultáció


Kedves Páciensünk, leendő Páciensünk!

A koronavírus terjedése eddig nem tapasztalt helyzetet teremtett országunkban is, mely kihívást jelent mindenki számára. De optimisták vagyunk, és mindent megteszünk, hogy egészséges, tiszta környezetben fogadjuk Pácienseinket, mindaddig, amíg a lehetőségek és keretek megengedik.

Amennyiben mégsem szeretne személyesen eljönni hozzánk, lehetőséget biztosítunk online konzultációra szakembereinkhez.

bőrterapeuta
online konzultáció díja: díjmentes

A konzultáció időtartama: 45 perc
Bőrterapeutáink segítenek Önnek, ha tanácstalan, hogyan és mivel ápolja otthon arcbőrét, ebben az átmeneti időszakban. Kérdőívünk és a célzott kérdések segítségével közösen kiválasztják a helyes megoldást. Még a termékekért sem kell befáradnia, ha nem szeretne: postai úton eljuttatjuk Önnek. A konzultációt abban az esetben is javasoljuk, ha Önnek félbemaradt kezelési kúrája a kialakult helyzet miatt, és tanácstalan, mi most a leghelyesebb. Kérjen időpontot, segítünk!

Bőrgyógyász szakorvos vagy plasztikai sebészet
online konzultáció díja: 9.990 Ft

A konzultáció időtartama: 20 perc
Tapasztalt szakorvosunk átfogó orvos-esztétikai megoldásokkal és szolgáltatásokkal várja Önt online konzultációs időpontjára. A konzultáció ideje alatt átbeszélik a kezelendő problémát és komplex kezelési tervet készítenek.

Töltse ki az alábbi űrlapot, és jelentkezzen be szakembereinkhez!

Az online konzultáció díját a konzultációs időpontja előtt szükséges kifizetni. Az időpontja előtt legkésőbb 12 órával történjen meg az átutalás. Ellenkező esetben időpontja törlésre kerül rendszerünkben. Az utalásokat a következő számlaszámra várjuk: Mer-ex Kft. 10102244-39324000-01004000. Közleménybe kérjük, írja bele, hogy online konzultáció. Amennyiben időpontját szeretné lemondani, ezt mindenképpen a konzultáció előtt 12 órával kell megtennie, ellenkező esetben az előre befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
  • Ha várandós vagy, illetve tervezel azzá válni, kérjük tudasd munkatársainkkal, hogy a számodra megfelelőbb kezelést és termékkombinációkat állíthassuk össze.
  • Esetleges aszpirin érzékenységről kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Ha Roaccutan vagy bármely szájon át szedhető isotretionin kúrában részesültél, kérjük tájékoztasd kezelődet.
  • Kezelés előtt 72 órával kerüld a retinol és származékainak alkalmazását.
  • Kezelés előtti 24 órában ne használj glikolsavat tartalmazó készítményt.
  • Ha aktív herpeszed van, sajnos a kezelést el kell halasztanunk, míg immunrendszered helyreáll. Ha sugárterápiában részesültél, kérünk, hogy tájékoztasd kezelődet.
  • A bőrminőségtől függően néhány esetben előfordulhat elhúzódó pirosság, irritáció és pikkelyesedés, szárazság és érzékenység.
Kapcsolódó orvosok
Zeőke GabriellaBőrterapeuta