Online konzultáció


Kedves Páciensünk, leendő Páciensünk!

A koronavírus terjedése eddig nem tapasztalt helyzetet teremtett országunkban is, mely kihívást jelent mindenki számára. De optimisták vagyunk, és mindent megteszünk, hogy egészséges, tiszta környezetben fogadjuk Pácienseinket, mindaddig, amíg a lehetőségek és keretek megengedik.

Amennyiben mégsem szeretne személyesen eljönni hozzánk, lehetőséget biztosítunk online konzultációra szakembereinkhez.

bőrterapeuta
online konzultáció díja: díjmentes

A konzultáció időtartama: 45 perc
Bőrterapeutáink segítenek Önnek, ha tanácstalan, hogyan és mivel ápolja otthon arcbőrét, ebben az átmeneti időszakban. Kérdőívünk és a célzott kérdések segítségével közösen kiválasztják a helyes megoldást. Még a termékekért sem kell befáradnia, ha nem szeretne: postai úton eljuttatjuk Önnek. A konzultációt abban az esetben is javasoljuk, ha Önnek félbemaradt kezelési kúrája a kialakult helyzet miatt, és tanácstalan, mi most a leghelyesebb. Kérjen időpontot, segítünk!

Bőrgyógyász szakorvos vagy plasztikai sebészet
online konzultáció díja: 9.990 Ft

A konzultáció időtartama: 20 perc
Tapasztalt szakorvosunk átfogó orvos-esztétikai megoldásokkal és szolgáltatásokkal várja Önt online konzultációs időpontjára. A konzultáció ideje alatt átbeszélik a kezelendő problémát és komplex kezelési tervet készítenek.

Töltse ki az alábbi űrlapot, és jelentkezzen be szakembereinkhez!

Az online konzultáció díját a konzultációs időpontja előtt szükséges kifizetni. Az időpontja előtt legkésőbb 12 órával történjen meg az átutalás. Ellenkező esetben időpontja törlésre kerül rendszerünkben. Az utalásokat a következő számlaszámra várjuk: Mer-ex Kft. 10102244-39324000-01004000. Közleménybe kérjük, írja bele, hogy online konzultáció. Amennyiben időpontját szeretné lemondani, ezt mindenképpen a konzultáció előtt 12 órával kell megtennie, ellenkező esetben az előre befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Szeretnék bejelentkezni

AMENNYIBEN RENDELKEZIK FÉNYKÉPPEL A PROBLÉMÁRÓL, KÉRJÜK TÖLTSE FEL
Fontos tudnivalók
- A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol az orvos/terapeuta elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
- A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
- A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az orvos/terapeuta előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
- Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
- Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
- Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.
Kapcsolódó orvosok
Zeőke GabriellaBőrterapeuta